Werkwijze

In ons werk gaan we altijd voor kwaliteit. Op basis van ruime ervaring hebben we een vaste werkwijze ontwikkeld, waardoor uw project overzichtelijk blijft en wij een goede kwaliteit kunnen waarborgen.

1. Kennismaking

We komen altijd langs voor een persoonlijke kennismaking, we horen graag wat uw wensen zijn en denken met u mee in de mogelijkheden.

2. Offerte maken

We vertalen uw wensen in een duidelijke en transparante offerte op maat. Indien gewenst nemen we de offerte gezamenlijk door. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

3. Offerte akkoord

Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met de voorbereiding en planning.

4. Voorbereidende werkzaamheden

We plannen de werkzaamheden in. Hierin houden we zo goed mogelijk rekening met uw wensen. Wat we afspreken, dat doen we ook. We regelen dat alle materialen op tijd beschikbaar zijn zodat we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan.

5. Uitvoering

De bouwwerkzaamheden gaan van start! Ons team van betrouwbare vakmannen gaat professioneel en netjes te werk.

6. Is er meerwerk nodig?

Het kan gebeuren dat u halverwege het traject toch graag iets anders wilt. We overleggen wat mogelijk is en houden u goed op de hoogte van het meerwerk en de eventuele kosten die hieruit voortvloeien.

7. Oplevering

Samen lopen we alles nog eens goed langs, tot we zeker weten dat u helemaal tevreden bent. Maar ook na de oplevering staan we klaar voor uw vragen of opmerkingen.

Extra service opties

Desgewenst vragen wij voor u de benodigde vergunningen aan bij de gemeente. Projecten van grote aard kunnen wij voor u begeleiden, wij onderhouden dan het contact met andere partijen en zorgen voor de volledige coördinatie.

Repareert
Renoveert
Realiseert